Stichting Bloemencorso Zundert

Stichting Bloemencorso Zundert

Sinds 2005 verzorging van de stroomvoorziening, verlichting en noodverlichting op het tentoonstellingsterrein van de Bloemencorso en op de diverse pleinen en feesttenten in het dorp Zundert.

Dit zijn tijdelijke installaties die gebruikt worden tijdens het Bloemencorso de eerste zondag en maandag in september.  Hier zijn we ongeveer twee weken mee bezig in het dorp, een week om alles te installeren en een week om te de-installeren.

Dit gaat ieder jaar opnieuw weer in goed overleg met de Stichting Bloemencorso en de diverse commissies ( o.a. facilitair en horeca) , maar ook in goed overleg met de o.a. de cateraars en leveranciers (bijvoorbeeld van muntautomaten).

Onze reeds jarenlange ervaring met dit evenement is goed te gebruiken voor diverse andere evenementen waarbij tijdelijke stroom- en (nood) verlichtingsvoorzieningen nodig zijn.

Er moet bij dergelijke evenementen aan diverse veiligheidsregels voldaan worden om goedkeuring te krijgen van diverse instanties ( bv. Brandweer). Veiligheid is zeer belangrijk bij tijdelijke evenementen en staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Een  goede voorbereiding  (m.b.v. goede tekeningen en een planning) is hierbij van groot belang.