Over JEZ Electro

JEZ Electro - Back to Basics

Wat zeventien jaar geleden begon als het grote avontuur, krijgt in 2017 een passend vervolg met de wedergeboorte van de naam JEZ Electro.

2000 - Het grote avontuur

Wat zeventien jaar geleden begon als het grote avontuur, krijgt in 2017 een passend vervolg met de wedergeboorte van de naam JEZ Electro. 1 januari 2000, op de drempel van het nieuwe millenium, hakten Ad en Liesbeth de Jong de knoop door en startten hun eigen bedrijf JEZ, kort voor de Jong Electro Zundert. In de aanloop hiervan had Ad de Jong in het voorgaande jaar als “zelfstandige in bijberoep" de markt verkend en al snel stapelden de opdrachten en werken zich op, zodat voor Ad en Liesbeth de stap naar volledige zelfstandigheid de enige juiste bleek.

2001 - Verhuizing en groei

2001 kende meteen een nieuwe mijlpaal met de verhuizing naar het pand aan de Wernhoutseweg 54, waar de locatie meer mogelijkheden tot groei bood. De economie bloeide, de opdrachten stroomden binnen en al snel had JEZ een team van gemiddeld 6 monteurs full-time aan het werk.

2004 - JEZ wordt J & W

2004 was het jaar waarin opnieuw een grote stap werd genomen, toen de bedrijfsactiviteiten van Gerry van de Wouw – al ruim 30 jaar actief als elektrotechnisch installatiebedrijf in Zundert –  werden samengevoegd met die van JEZ. Zo ontstond op  1 januari 2005 de nieuwe J & W Electrogroep, die vanaf dat moment ook alle monteurs van Gerry van de Wouw en diens klantenkring bevatte. Gerry zelf bleef nog enige tijd betrokken ter ondersteuning.

2008 - Een bijzonder jaar

2008 is een bijzonder jaar. Het pand aan de Wernhoutseweg 54 is grondig verbouwd en biedt professioneel ruimte aan bussen, materieel en voorraden. Alles lijkt klaar voor een verdere groei en professionalisering. maar 2008 is ook in een ander – en minder rooskleurig – opzicht een bijzonder jaar. Het is het jaar waarin de bankencrisis de economie wereldwijd lam legt. Met name de bouwsector krijgt het zwaar te verduren en de opdrachten drogen op, zodat de beoogde groei van het bedrijf tot stilstand komt.

2013 - En toen waren er nog twee...

In 2013 bestaat de J & W Electrogroep slechts nog uit twee personen; Ad de Jong neemt al het elektrotechnisch installatiewerk voor zijn rekening en Liesbeth is de ondersteuning op het kantoor. Zo wordt de zware periode waarin de economie en de bouwsector langzaam weer opkrabbelen overbrugd, ondanks de zware wissel die het totaal verbouwde pand op de bedrijfsmiddelen trekt.

2017 - JEZ Electro: Back to Basics

2017 is het jaar van de wedergeboorte van JEZ Electro. Ad en Liesbeth nemen samen het leeuwendeel van de activiteiten voor hun rekening, dus van een ‘Groep’ is niet echt meer sprake. Voor grotere projecten schakelen Ad & Liesbeth ambulante installateurs in en door de verregaande ontwikkeling van de techniek en automatisering is het eenvoudiger geworden om met een kleine harde kern toch snel, goed en voordelig kwalitatief elektrotecnisch installatiewerk af te leveren.
Zo wordt begin 2017 het bedrijf herdoopt tot JEZ Electro, compleet met nieuw logo, nieuwe website en een fris elan. Back to basics en de idealen waar Ad en Liesbeth mee begonnen!

2017 - Verhuur voor Evenementen en Bouw

De grote bedrijfshal, aanvankelijk gebouwd om bussen en materieel te huisvesten, bevat ondertussen een fikse voorraad elektrotechnische materialen die kunnen worden gehuurd voor het gebruik bij evenementen of tijdens bouwwerken. In Zundert weten ondertussen veel ondernemers en buurtschappen de weg naar Ad en Liesbeth de Jong te vinden, voor de huur van tijdelijke stroomvoorziening tijdens het Bloemencorso en andere evenementen.

Professioneel

Een professionele elektrische installatie begint bij een gedegen ontwerp en goede voorbereiding. Beginnen we vanaf nul of nemen we een bestaande installatie onderhanden? Alles start bij een goede verkenning van de situatie, inventarisatie van uw wensen en natuurlijk de budgettaire mogelijkheden. Alleen zo krijgt u een professionele elektrische installatie die aan alle kwaliteitseisen voldoet en u het volledig voordeel uit uw investering laat halen.

Vakkundig

Planning en ontwerp achter de rug? Dan komt het aan op het daadwerkelijke installatiewerk. En dat doen we bij JEZ Electro al jaren. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden en installeren met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Wilt u een voorproefje van onze vakkundigheid? Geen probleem, we geven u graag wat referenties, zodat u zeker bent van uw zaak wanneer u met ons in zee gaat!

Snelle Service

Wanneer u een elektrisch installatiebedrijf nodig hebt wilt u niet lang wachten. Of het nu gaat om een defect in uw bestaande installatie of de aanleg van een nieuwe; u wilt snel geholpen worden. Daarom kunt u bij JEZ Electro 24/7 terecht voor snelle service, wanneer u met een probleem zit.

Tevreden Klanten

Goed elektrisch installatiewerk vinden we bij JEZ Electro vanzelfsprekend. We zijn pas klaar als u compleet tevreden bent en jaren vooruit kunt met ons werk. Alleen zo kunnen we bouwen op een tevreden klantenkring. En laten we eerlijk zijn; tevreden klanten zijn ons bestaansrecht.

Hebt u een vraag? Neem contact op met JEZ Electro:

    * Deze velden zijn noodzakelijk.